HallaWorks

Henkilöstön tietotaito on toimintamme perusta

Nopealiikkeinen konepaja

ketterä ja joustamiskykyinen

Tehokkaat logistiset ratkaisut

tuotteet eivät seiso varastossa

HallaWorks - ketterä ja joustamiskykyinen konepaja

HallaWorks on satakuntalainen keskiraskaita koneistus- ja kokoonpano-osia valmistava konepaja. Koneistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaiset osat joustavasti ja tehokkaasti nykyaikaista CNC-koneistustekniikkaa käyttäen. Koneistamme samalla laadulla ja ammattitaidolla sekä yksittäiskappaleet että piensarjat.

Me HallaWorksillä uskomme itsemme kehittämiseen ja siihen, että koko henkilökunnan työpanosta tarvitaan laadukasta lopputuotetta varten. Siksi koneistuksesta vastuussa oleva henkilö osallistuu koneistusprojektiin aina suunnittelusta alkaen. Alusta asti mukana oleva henkilöstö vähentää virheiden mahdollisuutta ja ongelmien määrää. Olemme iloksemme saaneet palvella suuria, vientiä harjoittavia valtakunnallisia laite- ja konevalmistajia, jotka arvostavat laatua ja toimitusten täsmällisyyttä.

Liiketoimintamme perustuu pitkiin asiakassuhteisiin, joiden avulla ymmärrämme asiakkaittemme liiketoiminnan ja erityistarpeet koneistuksen ja kokoonpanon suhteen. Joustava, nopea ja tehokas toimintamme takaa toimitusvarmuuden nopeastikin muuttuvissa olosuhteissa. Nykyaikaiset työstökoneet ja osaavan ammattitaitoisen henkilökunnan sekä toimivan tuotantotilan ansiosta HallaWorksissä kyetään erittäin monipuoliseen tuotteistoon.

Tuotantoamme ohjaa suurimpien asiakkaidemme auditoima laatujärjestelmä, joka perustuu SFS-EN ISO 9001:2008 – laatustandardiin.

CNC koneistuksessa käytettäviä poranteriä havainnekuvan päällä

Ajankohtaista

21.11.2014

Uusi sorvi. Saamme tammikuussa 2015 käyttöömme uuden vinojohteisen sorvin.

21.11.2014

Uudet verkkosivut on julkaistu.

12.03.2013

Uusi sorvi. Saamme toukokuussa käyttöömme uuden karusellisorvin.

11.04.2011

Uusi jyrsinkone. Saamme heinäkuussa käyttöömme uuden jyrsinkoneen.

 

Referenssejä

Moventas logo

© HallaWorks Oy 2014